Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Ønsker du at opsige din ridning, dit medlemsskab eller bare ændre dit medlemsskab, så udfyld felterne her.

Vær opmærksom på at et fortsat aktiv medlemsskab (o25 og u25) af klubben, giver ret til at deltage i bla. vores stævner og arrangementer, som er for medlemmer., samt giver stemmeret ved generalforsamlinger.
Er du i tvivl om du ønsker at opsige, kan du bede om at få medlemskabet ændret til passiv. Så er du fortsat medlem af klubben, men kan dog ikke benytte faciliteterne eller deltage i stævnerne.

Et stævnemedlemsskab er kun for dem, som vil deltage i stævner i andre klubber under Dansk Rideforbund.

Hvis du skifter medlemsskab (inden D.15. januar eller 15. juli), er det gældende fra den kommende periode, dvs. enten fra D. 1.februar eller 1. august.

Opsigelsesfrister.
Ridning:
Inden D.15 i måneden = med udgangen af måneden.
Efter D.15 i måneden = løbende måned + 1. mdr.

Kontingent:
Inden D.15 Januar = med udgangen af Januar
Inden D.15 Juli = med udgangen af Juli.

Priser:
u25 (under 25 år) - 260,-/halvårligt.
o25 (over 25 år) - 300,-/halvårligt,
Passiv - 135,-/halvårligt.
Stævne - 135,-/halvårligt.
31.12.3000