Dolmer Rideklub oser af landlig idyl og området ligger i den grad op til nogle dejlige ture i det blå. Vi har nogle rigtig gode tur muligheder.

Her vil vi beskrive nogle af turene (de bliver opdateret løbende, når vi finder nye ruter), samt hvilke forholdsregler man skal følge når man rider på tur. Dolmer Rideklubs medlemmer forventes at følge ordensreglerne, når de rider i terræn. Her følges Dansk Rideforbunds krav om korrekt adfærd på hesteryg i natur og trafik.

Udover ovenstående skal følgende overholdes
  • Man rider altid med VG1 godkendt ridehjelm og korrekt ridefodtøj.
  • Alle der rider ud sammen, kommer hjem sammen.
  • Der udpeges én som skal være 'klatfjerner' på ruten. Denne regel, er vigtig at overholde, hvis vi skal have love til, at ruten skal forblive åben, for ryttere. Klatter hesten, stiger man af og skubber lorten helt ind til siden. Vis hensyn til andre der også benytter ruten til gåture mv.!

RUTE 1:

Følgende rute er 6 km. lang og tager ca. 1-1½ time i skridt.
Det er en rigtig lækker og hyggelig tur, med masser af smuk natur og skov.
Der er mulighed for at gøre den kortere, hvis man ikke rider hele vejen over til Enslev gården.
BLÅ = veje, der skal krydses / plejer ikke at være et problem.
GUL = Mulighed for trav/galop.

RUTE 2:

Følgende rute er 3 km. lang.
En hyggelig lille tur tæt på Dolmer Rideklub, de dage man gerne vil 'ud', men ikke gider de lange ture.
GUL = Mulighed for en god galop tur over marken, den skråner opad, så hesten ikke så nemt 'stikker af'.