Velkommen i Dolmer Rideklub!
Vi vil her fortælle lidt om hvordan undervisningen foregår.

Første gang:
Det er vigtigt at du aftaler en prøvetime med vores underviser Satine, for at finde det hold der passer dig. Prøvetimen er gratis og kan bookes på vores hjemmeside.

Nødvendigt udstyr:
Man kan virkelig købe sig fattig i udstyr - men heldigvis er det ikke nødvendigt! Der kræves brug af ride hjelm, men klubben har hjelme du kan låne de første par gange, hvis ikke du selv har en. Vær opmærksom på, når I selv skal ud og investerer i en ride hjelm, at den har VG1 godkendelse.
Dansk Ride Forbund stiller også krav om at der skal bruges egnet fodtøj - det vil sige enten lange ridestøvler, eller såkaldte jodphurs med leggins udenpå, sådan at de ikke kan komme til at sidde fast i stigbøjlen. Det er helt OK f.eks. med gummistøvler og nogle bukser der giver god bevægelsesfrihed og så kan man selvfølgelig altid spørge underviseren til råds!

Undervisningen:
Undervisningen for starterhold samt 4 og 5 mandsholdene indeholder mindst 50 % ridning på en sæson. Det vil sige at der vil være nogle gange hvor der ikke rides, nogle gange der rides halvdelen af tiden og nogle gange hvor der rides næsten hele lektionen.
På denne måde får vi uddannet børn og unge i alle aspekter af hestehold, ikke blot at sidde på dens ryg, og hjælper med at forberede dem til det ansvar det er at have deres egen hest. Dermed ikke sagt at børnene skal sidde og se en power-point præsentation hver gang der er teori - meget af teoriundervisningen vil foregå sammen med hestene, og niveauet vil være tilpasset elevernes aldersgruppe.

Evt. opsadling og afsadling er inkluderet i lektionstiden og derfor er forældrehjælp ikke nødvendig. Vi opfordre til at forældrene i stedet bruger tiden på at drikke kaffe i rytterstuen, eller evt. melder sig som frivillig i den time hvor børnene er til undervisning.

I øvrigt:
Inden du begynder til ridning, er det vigtigt at tjekke op på din families forsikringspolice. Hvad enten du rider i rideklub eller privat, så kan der indtræffe en ulykke, og så er det godt hvis man har en forsikring, der dækker.

Vigtigt:
Man er velkommen til at komme i rideklubben før lektionerne starter, men det er vigtigt at hvis man er på det første hold, at man ikke går i stalden. Hestene har brug for ro til at spise og vores underviser forbereder sig.
Nogle gange vil der også være undervisning i stalden og det er derfor vigtigt at den ikke bliver forstyrret, så ophold i stalden rundt om undervisningen frabedes.

Afbud:
Hvis du en dag, er forhindret i at komme til timen, så er det vigtigt at melde afbud til underviseren i klubmodul appen. Vær opmærksom på at det skal gøres på klubmodul, da det kun er her det tæller som korrekt afbud.
I appen skal det grønne felt trykkes på, så den bliver rød.
Det er meget vigtigt at huske, for sker det at man udebliver fra timerne 3 gange uden at have meldt korrekt afbud, så afmeldes man automatisk holdet og pladsen går til en anden. Dette er for at forhindre, at en plads er optaget i lang tid, uden at nogle reelt bruger den. Vi har ofte venteliste til holdene og mange som står og venter på at få plads på et hold. Så er det synd, hvis pladsen er optaget, uden at den bliver brugt.

Kontakt til underviser:
Satine kan kontaktes ved at skrive på Dolmers messenger - eller sende en sms til 24212027 (svartid må påregnes). INGEN opkald til dette nummer!
Ønsker du at ringe i stedet kan dette se til staldtlf på nummer: 23729897. Læg gerne en besked hvis du ønsker hun ringer tilbage. Dette nummer må der ikke sendes sms til!
Der må ikke tages kontakt til private facebook profiler - vores underviser skal have mulighed for at holde fri :)

Inger-Lise kan kontaktes på mail: staldvagt.dorrideklub@gmail.com, eller i stalden.

Du kan hente appen her:
Læs vores velkomstbrev for nye medlemmer.

Vi er rigtig glade for at du har vist os interesse - skulle du fortsat sidde med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi håber at vi ses i stalden