I Dolmer Rideklub, kan man købe sig til en part, på en af vores søde elevheste.
Det kræver nogle forudsætninger, at blive godkendt til en part. Det er underviseren der vurdere, hvornår eleven er klar. Vi lægger meget vægt på, at det skal give følelsen at ''''''''egen hest'''''''', da det ofte er springet videre, til drømmen om netop at få sin egen hest.
Til gengæld for dette stiller vi også nogle krav til eleven.
Krav:
  • Grundridningen skal være på plads.
  • Man skal kunne ride på sikker hånd, dvs. eleven må ikke være nervøs anlagt.
  • Selvstændighed, både i omgang med hesten og færden i stalden.
  • Ansvarsfuld, både i omgang med hesten og færden i stalden.
  • Eleven skal selvstændigt kunne strigle samt sadle hesten op.
Hvad skal og må en part?
  • Eleven er medlem af Dolmer Rideklub.
  • Eleven får undervisning 1 x om ugen på hold.
  • Eleven skal sørge for udmugning hos sin parthest, lørdag og søndag. Er man forhindret, skal eleven selv sørge for afløsning til dette.
  • Eleven må alle dage strigle og nusse med sin parthest, såfremt den ikke bruges til elevholdene eller arrangementer.
  • I ferier og helligdage, må der evt. rides ekstra, dette aftales med underviser/staldansvarlig.
Prisen for en part er 900,- om måneden, som inkluderer 1 undervisningshold samt 2 x fri ridning om ugen. Der skrives kontrakt på parten, som kan opsiges med 1 mdr. varsel til d. 1 i måneden, fra begge parters side.
OBS: Eleven skal sørge for at være dækket af familiens indbo- og ansvarsforsikring.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Part - (HALV)
Halvpart med 1 x undervisning om ugen, samt fri ridning 2 x om ugen. Skal godkendes af partsansvarlig samt FU før bestilling. Kræver medlemskab.
Tilmeldte: 4/10
Betalingsplan: Månedlig betaling, part 01.01, 01.02, 01.03, 01.04, 01.05, 01.06, 01.07, 01.08, 01.09, 01.10, 01.11, 01.12
Ratepris : 900 kr.